Afgelopen januari reikte het CDA Geertruidenberg het eerste bloemetje van de maand uit aan de heer Stocx uit Raamsdonksveer voor zijn vrijwilligerswerk bij Prisma.

De maand februari is het bloemetje uitgereikt aan Mevrouw Lucie Barkman van de weggeefwinkel uit Geertruidenberg. Lucie trekt de kar en samen met een aantal vrijwilligers zet ze zich in om voor onze minderbedeelde medemens het leven wat gemakkelijker te maken. In de “oude Peuzelaar” worden spullen gebracht die voor de één overbodig zijn maar voor de ander nog zeer gewild en nodig. Zonder verklaring en uitleg mag je binnen lopen en kun je een artikel mee nemen als je het nodig hebt. Er worden ook knutsel middagen georganiseerd en de koffie staat altijd klaar. Het is tevens een plek voor ontmoeting binnen de gemeente Geertruidenberg. Een prima kandidaat voor het CDA bloemetje van de maand.

Kent u nou ook iemand die u zo’n bloemetje van de maand van het CDA gunt? Een vrijwilliger of mantelzorger of iemand die altijd voor iedereen klaar staat? Laat het ons weten!

Op 16 maart zijn we te vinden op de weekmarkten in Raamsdonk & Geertruidenberg en op 20 maart op de weekmarkt in Raamsdonksveer!